SCHILDERWORKSHOPS

Ik bied verschillende leuke schilderworkshops aan, leuk voor kinder feestjes vanaf 6 jaar, leuk als vrijgezellen feestjes, of jubileums..Het maakt niet uit, er is altijd wel een excuus om een feestje te houden. Neem contact op via het contact formulier voor informatie, tijden, prijzen en misschien heb je wel zelf een heel leuk idee voor een workshop en kan ik kijken of ik dat kan regelen. Hieronder heb ik verschillende schilderworkshops en mogelijkheden weer gegeven.

'Open Atelier'

Voor liefhebbers, beginners of gevorderden die graag willen schilderen maar er thuis niet aan toe komen, of de spullen en de ruimte er niet voor hebben.
Zonde om niks met dit talent te doen!

Bij de cursus 'Open atelier' begeleid ik je naar een mooi eindresultaat, je zult er versteld van staan hoeveel je eigenlijk kan als je maar de juiste stappen
aangereikt krijgt.

Klik op 'open atelier' voor meer informatie
SCHILDERWORKSHOP

Het schilderen werkt therapeutisch, het is ontspannend, je maakt je hoofd leeg, je wordt rustig , je laat de kwast z’n werk doen en je werkt heel rustig aan iets moois.
Er staat een rustgevend muziekje op de achtergrond en heb je een aanwijzing nodig dan kan ik je begeleiden maar meestal gaat het vanzelf als je je hoofd leeg maakt..
en voor je het weet is de tijd voorbij.....zo ga je op in het schilderen..
Het is voor zowel beginners als gevorderden. 


Ook voor kinderen, misschien om iets moois te maken voor de ouders? om het talent
naar boven te laten komen?

Voor meer info klik op 'schilderworkshop'Workshop Dikke dames schilderen

Bij de workshop dikke dames schilderen maak je je eigen schilderij met acryl verf op een canvas doek van 40 x 40 cm. De dikke dames kunnen worden voorgetekend of jullie gaan het helemaal zelf doen!

Kan ook als leuk zijn vrijgezellen feestje of 15/20/40/50 jarig feestje, het maakt niet uit...In overleg kan dit met een lekker wijntje en lekker hapje..(boven 18jr )
(Hiervoor wordt er een kleine meerprijs berekent)

Voor €35,- pp heb je zeker 4 uur plezier, ontspanning en een mooi schilderij.

Voor meer info klik op 'workshop dikke dames schilderen'


KINDERFEESTJE SCHILDEREN


Bij een kinderfeestje schilderen maak je je eigen schilderij met acryl verf op een canvas doek van 30x40 cm of MDF. Het canvasdoek kan ook groter zijn ( daardoor wordt de prijs iets aangepast).  Alles mag gebruikt worden, glitters..plaatjes..lovertjes...er is van alles in huis..

De thema’s worden van te voren besproken, dit kan van alles zijn : Prinsessen/ Ridders/ dieren/ auto’s/ knuffels/ bloemen/ huisdieren/ fantasie dier/ portret/ huis/ eigen naam, enz....

Het kinderfeestje schilderen duurt ongeveer 2 uur..

Bij aankomst krijgen de kinderen gelijk een overhemd aan en gaan werken aan de achtergrond kleur.. Dan wordt er taart gegeten, limonade gedronken en kadootjes uitgepakt. De volgende 45 min wordt er aan het schilderij gewerkt. Schilderen, spetteren en kliederen....De laatste 15 min wordt er een expositie samengesteld en drinken we met z’n alle op de opening van de expositie. De ouders zijn van harte welkom om het te komen bezichtigen. De doeken kunnen gelijk meegenomen worden.

± 120 min
min. 6 kinderen/ max 10

Kosten € 15,- per kind
incl.: canvas doek of MDF plaat/ alle materialen/ begeleiding
limonade. en lekkers.

       

Koeien schilderen Workshop

Bij de koeien schilderen worshop bepaal zelf hoe bont de koe wordt. Tijdens deze creatieve workshop gaan we een koe beschilderen, natuurlijk geen echte maar een koe van papier mache van circa 30-40 cm.
Als de koe beschilderd is heb je een waar kunstwerk voor in huis!

€35,- pp. incl. mat. koffie/thee en lekkers.
3/3,5 uur durende workshop. Min 6 pers. max 10.