Diana den Boon

Mijn naam is Diana den Boon, Geboren in Waddinxveen zo’n 50 jaar geleden.
Na de Mavo ben ik naar de Modevakschool gegaan om te leren voor coupeuze en kostuum naaister. Daarna volgde ik de opleiding mode en kleding aan de K.A.B.K te s'Gravenhage en heb mijn Bachelor of Art gehaald en mijn ontwerpers diploma.. Daar heb ik leren modeltekenen, wat vnl betekent het leren kijken naar de verhoudingen, waar ik nu heel veel profijt van heb tijdens mijn schilderen, want ik heb geen schilder opeleiding gevolgd.
Ik heb jaren freelance als ontwerpster gewerkt bij verschillende bedrijven, ontzettend leuk en creatief en ben een paar jaar geleden met schilderen begonnen.

Mijn vader Theo den Boon (www.theodenboon.nl) was bijna z'n hele leven kunstenaar dus het komt niet van een vreemde. Alleen ben ik heel realistisch en hij heel abstract.

Ondertussen schilder ik veel dieren, huisdieren en portretten in olieverf of acryl verf in opdracht of vrij voor mezelf.
Op woensdag geef ik schilder cursus in mijn atelier. Ook kan je bij mij terecht voor div. workshops (dikke dames, vrij werk, Party with Paint) en kinderfeestjes. Op mijn website geef ik daar de nodige uitleg over.
Daarnaast ben ik weer begonnen met ontwerpen, ik ben een eigen tassenlijn gestart: D'Design. Ik gebruik oude jassen, broeken en riemen en maak daar mooie en stoere tassen van. Ook kan je bij mij terecht voor een ontwerp op maat! Bijvoorbeeld een gala jurk...
Kom gerust langs in mijn atelier om een kijkje te nemen. Neem vooraf even contact op want ik ben niet altijd aan het schilderen. ;-) (0649244184)

Kijk hier voor een prom filmpje over mijn werk: https://youtu.be/j9NjMvNXFs0
(kopieer en plak als de link niet werkt)

Mijn werk

De schilderijen die ik maak onstaan uit mijn emoties, gevoel en passie. Ik probeer beleving te creëren d.m.v diepte en lichtval. Ik probeer zo echt mogelijk de uitdrukking vast te leggen. Daar ben ik op uit als ik mijn koeien schilder, of de lieve huisdieren van de mensen. De koeien zijn een geliefd onderwerp voor mij, vooral als ze net even een gekke bek trekken, of je met die grote kijkers van dichtbij aankijken. En als het kan stop ik er nog een stukje humor bij in.

Bij het verbeelden van mijn gedachten en ervaringen ontstaat van alles: realistisch, abstract of symbolisch. Ik geniet van het proces van wat er ontstaat. Mijn werk wordt gezien als: veelzijdig, realistich en harmonieus. Ik leg de lat erg hoog voor mezelf, pas bij 200% tevredenheid komt mijn naam eronder te staan.

Ik werk graag in opdracht en leg uw geliefde huisdier zo mooi mogelijk vast. Muurschilderingen behoort ook tot de mogelijkheid. Ik ga elke uitdaging aan.

Neem een kijkje bij mijn portfolio en/of Gallery zodat u een inzicht krijgt in mijn passie en vakkundigheid.

Voor meer informatie, prijzen, workshops kunt u contact openen via onderstaand formulier.

Atelier

Ik heb een mooie werk ruimte gemaakt naast mijn woning. Een heerlijke plek met veel licht inval d.m.v. koepels in het dak.
Hier schilder ik in alle rust mijn schilderijen, maak ik mijn tassen voor D'Design en heb ik plaats voor gezellige schilderlessen, workshops of feestjes.

CONTACT FORMULIER