MUURSCHILDERINGEN

Ik heb verschillende muurschilderingen gemaakt zoals u hieronder ziet. Erg leuk om te doen! Vooral omdat het vaak groot moet...
Een blijvende herinnering op de muur, leuk voor bijv. een kinderkamer of zoals hieronder in een restaurant.
Het kan natuurljk ook altijd op MDF geschilderd worden zodat het werk mee kan verhuizen of verplaatst kan worden.


'Het hof van Schokland"

Muurschildering van ong 180 x 1.00. Er wordt een echte houten rand omheen gemaakt zodat het net lijkt of de koe echt in de stal staat..

       


Musical de tv kantine

Deze muurschilderingen heb ik gemaakt op de basis school 'de Arke' voor de musical van groep 8. Ontzettend leuk project was dit, met heel veel blije kinderen want ze kwamen elke dag weer van oh, ahh, jee wat knap..


Deze muurschilderingen heb ik gemaakt in een pension 'Op'e koai' in Jirnsum. Het was heel lastig met die schuine wanden,

maar het zijn hele leuke thema kamers geworden omdat de rest van de kamer aangepast is aan de ramen.

Dickens festijn lemmer

Hier heb ik voor de eerste editie van het Dickens festijn 2016 te lemmer de gevangenis geschilderd. Ik had 2 muren tot mijn beschikking achter een etalage ruit. Een ontzettend leuk resultaat, helemaal toen het voor de avonden was aangekleed!

Staldeur met paarden

Deze staldeur met paarden heb ik voor een lief meisje gemaakt die helemaal gek was op haar verzorg paarden Ze moesten er ook allemaal in.. Hij is ong. 1.10 cm hoog.